Vliegend
09:37
Door het ijsvrij maken van het vliegtuig hebben we ongeveer een kwartier vertraging opgelopen. Het is dus nu nog ongeveer een uurtje vliegen voor we in Madrid aankomen. Daar is het nu rond de 8 graden, dat is toch al snel 15 graden warmer dan het vanochtend in Amsterdam was.Hier boven de wolken schijnt in ieder geval de zon. Straks hebben we een uurtje om over te stappen, dat moet geen enkel probleem zijn. Koffers zijn doorgelabeld en we hoeven niet door de douane. Ik ga maar even achterover liggen nu.12:21
We zitten in ons volgende vliegtuig het was even doorlopen omdat deze terminal nogal ver van onze aankomstterminal lag. Het was een stukje lopen en een stukje met een trein. Officieel was de afstand 25 minuten, wij hebben er in ieder geval korter over gedaan.

We zijn wel ongeveer 45 minuten vertraagd, op dit moment zijn ze zoekende naar de bagage van passagiers die de verbinding niet gehaald hebben.

Voor zover ik de luchthaven heb gezien ziet hij er mooi uit.21:21 Nederlandse tijd nog 1,5 uur en we landen in Miami. Daar begint onze vakantie echt. Het is ook gelijk het mooiste stuk van de vakantie want aan het begin heb je alles nog tegoed :)
Op Iberia valt weinig aan te merken, goeie stoelen met verstelbare hoofdsteun. Geen eigen scherm in de stoel slechts een paar grotere schermen. Voor mij geen probleem want die gebruik ik toch nooit.

Oja en het stopcontact waar we bij zouden zitten is er niet.
Maar we hebben het niet gemist met de reserve accu lukt het ook prima.


YouTube Video


0 Responses

Een reactie posten