Foto's en nieuw filmpje

Helaas we zijn weer terug wel staan nu hier alle foto's online en een filmpje van Seaplanes of Miami hieronder.

Naar Amsterdam

We zitten weer in het vliegtuig, er was wel een klein probleempje. De vlucht was overboekt waardoor wij naar andere stoelen moesten verplaatsen. We zitten nu dus in Business class, op zich niet zo heel bijzonder op zo een korte vlucht.
Maar wel weer leuk.
Location:Rinse Hofstraweg,Schiphol,Nederland

Madrid

We zijn op Madrid, het is hier licht terwijl het midden in de nacht is. Rare lui die Spanjaarden.Location:Aeropuerto de Barajas Terminal 4,Madrid,Spanje

Miami heat

Nog aan het nagenieten van het laagvliegen naar een basketbal wedstrijd op zijn Amerikaans. Voor mij was het de derde keer maar Renske verwonderde zich over het circus eromheen. Voor en tijdens de wedstrijd is er geen saai moment.

YouTube Video


Location:Biscayne Blvd,Miami,Verenigde Staten

GewatervloogtYouTube Video

Nadat we de dag ervoor toevallig langs het "vliegveld" fietsten besloten we nu echt te gaan vliegen.
Na te hebben besloten hoe lang we wilden vliegen konden we nog even wachten totdat de piloot het vliegtuig klaar voor vertrek maakte.

YouTube Video

Daarna mochten we instappen waarna we de haven inreden waar ook de cruiseschepen aankomen. Eerst vaarden we richting zee om daarna om te keren en over de stad heen op te stijgen.

Het was heel rustig vliegweer en hadden een piloot die heel blij was om vandaag te mogen vliegen.

Eenmaal boven de Everglades vlogen we op enkele tientallen meters over een kanaal met vissers. Met op het einde een scherpe bocht naar links terwijl we opstegen, net een achtbaan.

Het was een mooie vlucht.


Location:NE 29th St,Miami,Verenigde Staten

Op de fiets

We waren van plan om met de auto langs de kust te gaan rijden. Bij toeval kwamen we langs een fietsenverhuur en besloten te gaan fietsen.


Gevolg is denk ik wel dat we straks zadelpijn hebben. We zitten nu weer even in ons eerste hotel die toch echt de mooiste is van deze vakantie had hier graag de laatste dagen ook gezeten.Location:Collins Ave,Miami Beach,Verenigde Staten

Dagje dierentuin

Vandaag vanaf de keys naar Miami gereden. Het zal de komende dagen wat kouder worden door een koufront die veel sneeuw over een groot deel van de VS brengt.

Hier komt dan wel geen sneeuw maar afkoelen doet het wel.


In de dierentuin hebben we giraffen gevoerd en geprobeerd een neushoorn te voeren. Helaas had die laatste geen zin om uit het water te komen.

Vanavond was het al een stuk koeler, morgen zal dit ook zo zijn.

Location:S Bayshore Dr,Miami,Verenigde Staten

Everglades
We zitten weer veilig in ons hotel, de reis hier naar toe ging dwars door de Everglades. Niet via de alligator Alley maar iets zuidelijker. Hier kun je meer stops en wandelingen maken door het moeras.

YouTube Video

Verder wilde mijn moeder graag wat foto's van de alligators hebben waar ze over had gehoord toen we naar Tampa gingen.Eten was vanavond wel wat lastig een groot deel van Florida ligt toch echt stil op kerstavond en kerstdag. We hebben daarom maar bij Domino's besteld.

Vandaag heel vaak Merry Christmas gezegd en gehoord overal waar we mensen tegen kwamen.

Wat ons betreft een prima kerst.Location:Harbor Dr,Key Largo,Verenigde Staten

Alligators aaien

Het ontbijt is weer op, straks onderweg naar Key Largo.


Omdat mijn moeder teleurgesteld was dat we geen foto's van Alligators hadden maken we een kleine omweg door de Everglades. Daar kunnen we wat makkelijker stoppen voor een Kodak moment met de alligators.


De mist is opgetrokken dus we kunnen gaan.

Location:Champion Ring Rd,Fort Myers,Verenigde Staten

Kerstavond

Waar ik al een klein beetje bang voor was gebeurde. Veel restaurants waren dicht op kerstavond. De Mc Donalds en andere fastfood ketens waren wel open maar die hadden niet echt onze voorkeur.

Maar dankzij Tom konden we snel een alternatief vinden op de gesloten Cracker Barrel. Een klein half uurtje was een "Olive garden" die open was.

Daar waren we gister ook geweest maar ze hebben daar een uitgebreid menu. We namen een soepje en krokante lasagne stokjes als voorafje.

De soep zit trouwens gratis bij het hoofdgerecht.

Hierna een mixed grill van vlees en kip op stokjes, die door de bediening aan tafel van de stokjes werd gehaald.Hierna paste er echt geen toetje meer in en konden we goed gevuld terug naar het hotel.

Wij willen jullie daar in Nederland een goede kerst wensen.

Location:Champion Ring Rd,Fort Myers,Verenigde Staten